Muzieklessen

Marchingband en Stageband Arnhem kent een eigen opleiding voor (leerling)muzikanten, die ondergebracht is in de MBA ACADEMY. Wij beschikken over gekwalificeerde docenten die de opleidingen verzorgen en opleiden tot een landelijk erkend diploma. (raamleerplan HAFABRA opleidingen)

Samen met de docent wordt een studieplan gemaakt om de opleiding efficiënt te laten verlopen, daarbij is thuisstudie van belang om tot goede resultaten te komen. De eerste 8 lessen zijn GRATIS daarna word je lid van de vereniging en betaal je contributie en lesgeld.

Als je zover bent ga je met anderen samen spelen en ervaren hoe vet dat is. Er is keus in de volgende instrumenten: kleine trom, trompet, trombone, bariton, saxofoon en fluit. Het instrument krijg je in bruikleen van de vereniging.

Dirigent Marcus Kerpershoek Marcus heeft een allround muziekbedrijf. Of u nu op zoek bent naar een dirigent of (show)instructeur, bladmuziek voor uw orkest of een signaaltrompettist, hier bent U op het juiste adres! In 2018 is Marcus aangesteld als dirigent van de Stageband Arnhem.

Docent trompet / koperwerk Peter Wintjes Peter is sinds juni 2018 koperdocent. Zijn grote passie is het bespelen van de trompet. Daarnaast heeft hij een jarenlange ervaring als docent. Menig koperblazer uit de omgeving van Arnhem is door hem opgeleid en als er zich blaastechnische problemen aandienden vonden ze samen altijd de beste oplossing. Jonge kinderen enthousiast maken voor muziek is zijn tweede passie. Wil je hulp bij het leren van trompet, hoorn, trombone of een ander stoer koper instrument? Je bent van harte welkom om zelf te ervaren hoe goed ik dat doe.

Nadat je opleiding is afgerond kun je gaan mee spelen.
De contributie voor leerlingen bedraagt € 10,00 per maand.
De muzieklessen zijn € 15,00 per maand.