Instructie

Dirigent Marchingband Arnhem
Marcus Kerpershoek heeft een allround muziekbedrijf. Of u nu op zoek bent naar een dirigent of (show)instructeur, bladmuziek voor uw orkest of een signaaltrompettist, hier bent U op het juiste adres! In 2018 is Marcus aangesteld als dirigent van de Marchingband Arnhem.

Slagwerk- en marsinstructeur Marchingband Arnhem
Marvin SchaapMarvin Schaap is op 8 jarige leeftijd binnen gekomen als tamboer bij de Jeugd Rijnmondband. Na het doorstromen van de junioren naar het senioren orkest is Marvin direct begonnen met Mars,- en Show instructie bij de Jeugd Rijnmondband. Naast slagwerker bij de Rijnmondband is hij inmiddels ook tamboer bij de Fanfare Korps Nationale Reserve (Landmacht), één van de vier orkesten binnen de Nederlandse Krijgsmacht.

Adviseur/Choreograaf Marchingband Arnhem
Dennis SmitsDe initiatiefnemer van Drums2play. Hij heeft jarenlange slagwerkervaring, onder andere opgedaan bij Tamboers en Pijpers van het Korps Mariniers. Naast het geven van instructie aan DVS te Katwijk, Rijnmondband te Schiedam en andere muziekverenigingen, schrijft hij muziek voor diverse ensembles en gelegenheden. Tevens werkt Dennis Smits als freelance slagwerker bij bijvoorbeeld André Rieu, Pater Moeskroen, geeft hij workshops en is regelmatig in de studio te vinden om opnames te maken voor Strictly Music en Sonic Solutions.

Docent trompet
Peter WintjesMijn naam is Peter Wintjes en sinds juni 2018 ben ik koperdocent bij de Marchingband Arnhem. Mijn grote passie is het bespelen van de trompet. Daarnaast heb ik een jarenlange ervaring als docent. Menig koperblazer uit de omgeving van Arnhem is door mij opgeleid en als er zich blaastechnische problemen aandienden vonden we samen altijd de beste oplossing. Naast het dirigeren van een aantal orkesten, ben ik de laatste jaren veel bezig met blazersklassen op basisscholen. Jonge kinderen enthousiast maken voor muziek is mijn tweede passie. Wil je hulp bij het leren van trompet, hoorn, trombone of een ander stoer koper instrument? Je bent van harte welkom om zelf te ervaren hoe goed ik dat doe.